Masthead header

JM & M gaan trouwen!!!

In mijn vorige post was te lezen dat we voor een hele lieve vriendin een vrijgzellenfeestje hadden gegeven en dat ze 11 juni 2010 gingen trouwen. Inmiddels is 11 juni geweest en hebben ze een fantastisch dag gehad. Ik vond het zelf een waanzig geslaagd feest.:lol:

Een paar dagen voor hun bruiloft had ik aan Marleen gevraagd of ik een paar foto’s mocht maken op hun bruiloft. Marleen ging met hun fotograaf in overleg of hij dit oké vond.  De fotograaf vond het prima, zolang ik hem maar niet stoorde en niet te veel de aandacht van het bruidspaar zou opeisen. Dit leek mij een prima deal. Ik was zo nieuwsgierig naar de wereld van de bruidsfotografie en heb dus een kijkje mogen nemen:D

Dit was dus mijn eerst bruiloft die ik fotografeerde en ik vond het fanatisch om te doen. Tevens vond ik het super lief van JM & M dat zij mij deze kans hebben gegeven, THANKS:oops:

Bruiloft JM&M

Bruiloft JM&M

Bruiloft JM&M

Bruiloft JM&M

Bruiloft JM&M

Bruiloft JM&M

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: