Masthead header

Onverwacht in ondertrouw

Drie weken geleden gingen Joris en Mariska onverwacht in ondertrouw en dat moest natuurlijk worden vastgelegd! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of zij het leuk zouden vinden om door mij gefotografeerd te worden, want ik wil maar al te graag oefenen. Mariska en Joris vond het een super leuk idee om een ‘onverwachte-in-ondertrouw fotoshoot’ te houden8)

Afgelopen maandag was het dus zo ver, het was jammer genoeg de hele dag regenachtig en bewolkt en mijn locatie aan het Hoornse Meer met een prachtige zonsondergang op de achtergrond kon dus niet doorgaan. Gelukkig had ik nog een slechtweerlocatie ingedachte, het Harmoniegebouw in het centrum van de stad Groningen.

Joris & Mariska

Joris & Mariska

Joris & Mariska

Ik ben echt SUPER blij met het resultaat ondanks alle zenuwen die door mijn lijf gierden, het was immers mijn allereerste fotoshoot:D

Joris en Mariska jullie zijn echt een super CUTE stel en bedankt voor al het geduld

July 28, 2010 - 10:22 pm

lizet - zijn mooie foto’s geworden!! super :D

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: