Masthead header

trip down memory lane

Afgelopen vakantie in Amerika heb ik ruim 2500 foto’s gemaakt, mooie foto’s en minder mooie foto’s. Ik moet zeggen dat ik het altijd lastig vind om een selectie te maken met foto’s die ik goed genoeg vind om met de wereld te delen. Daarnaast moet ik bekennen dat ik er nog niet eens aan toegekomen ben om alle foto’s te bewerken.:oops:

In plaats van een selectie te maken van de foto’s laat ik gewoon alles zien8)

November 12, 2010 - 10:36 am

Ilse - Leuk gedaan! Zijn dit echt alle foto’s, zonder uit te zoeken of bewerken? Erg mooi effect!

November 12, 2010 - 11:14 am

Leonie - Dit zijn echt alle foto. De staande foto’s zijn gecropt naar liggende foto’s en daarna zijn allen foto’s voorzien van een preset (toning), maar meer ook niet. Op sommige foto’s zijn zelfs de sensorvlekken nog goed te zien

November 12, 2010 - 1:08 pm

Ilse - Ah, dank voor de toelichting!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: