Masthead header

Landgoed Nienoord

Als kleine uk ging ik regelmatig met mijn ouders en broertje naar Nienoord. Nienoord heeft het grootste miniatuurspoorbedrijf van Nederland met 3,5 kilometer aan sporen8). Afgelopen weekend waren de Internationale Stoom- en Modelbouwdagen, er is dan van alles te zien van kleine modeltreintjes tot aan grote stoommachines. Zelf was ik al 18 jaar niet meer in Nienoord geweest dus het was ontzettend grappig om er weer eens terug te zijn. In mijn herinneringen was het familiepark ook veel groter dan ik nu zag, maar toen was ik ook een stuk kleiner dan nu.;)Wel zag ik een hoop dingen terug die ik me kon herinneren van mijn jeugd. Het was echt leuk om er weer eens te kijken.

Nienoord
Nienoord2

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: