Masthead header

Saskia&Niels

Wat een fantastische mooie dag was het zondag, een heerlijk zonnetje met een aangename temperatuur, het voelde als een heerlijke lentedag. Een super dag voor een LoveShoot!

Saskia en Niels ken ik, omdat Saskia mijn schoonzusje is. Ik had hen gevraagd om voor mijn camera te staan, omdat ik graag een CityBird wil worden in Groningen voor CitySessies. Natuurlijk wilde ze me helpen om CityBird te worden en we maakten een afspraak voor een fotoshoot. De LoveShoot vond plaats in de buurt van het Paterswoldermeer, in het zuiden van de stad Groningen. Een mooie omgeving, omgeven door prachtige natuur.

Nu wachten op een reactie van CitySessies:D

Bedankt!
X Leonie
Saskia&Niels
Saskia&Niels-1
Saskia&Niels-2
Saskia&Niels
Saskia&Niels-3
Saskia&Niels

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: