Masthead header

Holidays are coming, holidays are coming!

Jaaaaaa! De kerstdagen komen er weer aan. Ik vind het echt een heerlijke tijd van het jaar. De lente heeft wel mijn voorkeur als favorite seizoen, maar qua sfeer wint de kerstperiode.

Afgelopen week werd de binnenstad van Groningen voorzien van sfeerverlichting. Bogen van sterren worden opgehangen in de winkelstraten en de winkeliers zagen dit als startsein om hun etalages te veranderen naar een winters tafereel  Mijn kerstgevoel werd gelijk aangewakkerd en dit moest omgezet worden in iets creatiefs. Al een tijdje wilde ik een kerstballenkrans maken en aangezien er nu eindelijk kerstspullen in de winkels liggen heb ik mijn idee maar eens uitgevoerd. Na 2,5 uur plakken en ongeveer 85 kerstballen verder is hier het resultaat. Ik ben er blij mee.

Christmas Ornament1
Christmas Ornament

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: