Masthead header

Supersize

Inmiddels werk ik alweer 8,5 jaar voor het Zweedse meubelhuis imperium IKEA. Het is allemaal begonnen als een bijbaantje naast mijn studie. Een paar maanden geleden heeft iedereen een nieuwe IKEA gids thuis op de mat gekregen. Wist je dat, de IKEA gids thuis hoort in de top 3 van meest gedrukte boeken ter wereld, de andere 2 zijn de Bijbel en Harry Potter8)
Als promotie van de nieuwe gids heeft IKEA een supersize gids gemaakt, die op verschillende plaatsen in het land werd gedropt. Zo ook in Groningen en ook nog voor mijn deur. Natuurlijk moest ik van mezelf een aantal foto’s van maken van de gids en van mijn collega’s, leuk voor op Facebook dacht ik. Nadat ik de foto’s op Facebook had gezet met allerlei leuke reactie van collega’s werd ik gemaild door iemand van IKEA marketing Nederland of ze de foto’s mochten gebruiken voor het personeelsblad “Tillsammans”, wat Zweeds is voor “samen”. “Maar natuurlijk” was mijn reactie. Tevens werd ik gevraagd of ze me mochten interviewen voor de rubriek “Live at home” ook dit vond ik geen enkel probleem, leuk zelfs.

Een paar weken geleden werd er een telefonisch interview gepland en een afspraak gemaakt met mij wanneer de fotograaf, Stephan van Leiden, mij zou komen fotograferen. Het was een bijzondere ervaring om eens aan de andere kant te staan van de camera. Een grote camera op je gezicht voelt toch wel wat intimiderend. Heel raar om dat eens mee te maken, maar wel erg leuk.

Leuk om zo 2 keer in Tillsammans te staan.

Tilsammans

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: