Masthead header

Boefje Terry

Het is altijd leuk dat mensen bij mij terecht komen via andere klanten, zo ook de moeder van Terry. De moeder van Terry had op Facebook foto’s gezien van Vera en wilde dat ook! Een echte fotoshoot:D Een paar dagen na de fotoshoot van Vera kreeg ik een e-mailtje met de vraag of we een afspraak kunnen maken, natuurlijk kan dat.

Bij de eerste ontmoeting vond Terry het nog een beetje eng en onwennig, “wie is dat met zo’n grote zwarte camera”. Gelukkig was dit snel over.  Terry vond het leuk om op de foto te gaan. Kruipen kan hij als de beste! En vele malen sneller dan ik en dat  had hij snel door :P Terry is een echte kleine stoere boefje met prachtige blauwe ogen. Het was dan ook ontzettend leuk om hem te mogen fotograferen.

Terry_3_Blog
Terry_1_Blog
Terry_Blog
Terry_2_Blog

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: